onsdag 18 april 2012

4 månader ❤




Kan inte förstå att vår lilla prins redan är 4 hela månader. Vart tar den vägen?
Lilla vännen nu är du inte längre ett litet spädbarn, du börjar bli en stor bebis. Stor och stor men du blir mer och mer en individ med egna egenskaper som blir mer och mer tydliga för varje dag.

Du utvecklas massor och det är nya små framsteg varje dag. Du är en lång liten kille som nu mera blir mer och mer nöjd med livet. Även om du inte vart speciellt miss nöjd under dina levnadsmånader. De bökiga nätter/dagarna är lätt räknade ändå. Du har börjat hitta din röst och börjar bli rätt så högljud emellan varven :) Gillar att vara med i centrum där det händer. I ditt babygym kan du ligga och prata ( läs skrika ;) ) och domdera med leksakerna så vi får oss lätt ett gott skratt!
Du har även börjat med att använda magmusklerna flitigt och dra dig upp mot sittande/stående med hjälp av våra händer och i babysittern. Och de senaste veckan har du hittat fötterna även om du blir arg när du tappar greppet. Du övar på att rulla runt  rygg till mage vilket du tycker är frustrerande :) Det är en liten liten bit tills du rullar över men det dröjer inte länge tills du får in snittsen tror vi. Du är stark i nacken och gillar att ligga på mage och där ifrån har du i en månadstid rullat över till rygg (ibland är det mer tippa över).
Du har även "flyttat" in i eget rum om natten. Och bortser vi lite krångel med sommartid så har du sovit riktigt gott där inne utan att vi stör varandra.

Din utveckling är riktigt spännande och nu kommer det ännu mer då maten kommer bli mer och mer en vardag framöver. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar