onsdag 20 juni 2012

6 månader ❤



Ett halvår redan! Ja alla sa innan du kom att tiden skulle gå så fort. Och tänk att det gör den, du har funnits hos os i ett halvt år. Och vi älskar dig bara mer och mer för varje dag. Vilka känslor man får för sitt lilla barn, man tror inte att de kan växa så för var dag som går. Kärleken till ditt barn är obeskrivlig! 
Och hur trött och jobbigt det än är ena sekunden så vänder det på andra och man får ångest för att man tycker det var jobbigt. Dessa känslorna man har svämmar över. 

Det händer nya saker varje dag som gör mig både stolt och lycklig. Du är en lång och smal men stark kille! Du har suttit själv och stadigt i en månads tid. BVC-sköterskan skryter över att du är så tidig och rak i ryggen när du sitter (mamma hjärtat klappar extra hårt). Du äter "fast" mat framför flaskan och älskar gröt i flera de slag. Du är duktig på att dricka vatten men blir frustrerad när du inte klarar det själv :) I dag har du kommit på den riktiga snittsen att rulla runt (rygg till mage). Tidigare har det vart enbart på skötbordet eller någon enstaka gång mage till rygg. Men nu snurrar det runt både i vagn och golvet. Du har bytt bort babyskyddet i bilen då du inte gilla att ligga där nere. Så nu är du nöjd när du sitter mer upp, lite tokigt ibland när du somnar (då får mamma tippa bakhuvudet, sen är det bra). 
Du har två fina tänder i neder käken men vi tror fler kan vara på väg.
Som sagt det händer massa varje dag och vi är så stolta över dig!

1 kommentar:

  1. Stora killen :D Så duktig han är som sitter så bra alltså!

    SvaraRadera