måndag 12 mars 2012

Välkommen våren

Vi välkomnar en ny vecka med massa ny energi. Vi ställer inte om klockan förrän om två veckor, men vi verkar fått våren på besök tidigare. Trots förra veckans bakslag med 1dm snö som var borta inom 2 dygn. Vi visste att det skulle komma en gång eller t.o.m. ett par gånger till kanske om vi har otur. Men nu gläds vi åt att solen och värmen är här. Underbart!

Igår var vi ute på en lång familjepromenad i strålande sol och avslutade sen med lunch och fika på balkongen. Även Hampus fick sova ute med hjälp av ett par stolar och ligginsatsen löste vi det :) 
Vi gick ut till Näsudden och spanade fina hus och fin utsikt. Dit ska vi flytta om vi skulle bo kvar här i Åmål. Haha! Skämt och sido. Men jag skulle inte säga nej till den sjö utsikten ut över Vänern. Underbar! 
Vi pratade mycket framtid och vad vi känner och tänker. Verkligheten kommer ikapp och inte alltid så det känns toppen. Jag börjar inse att jag faktiskt känner mig ensam den tiden inte P är hemma hos oss. Närheten till vänner och släkt skulle betyda mycket. Vi blickar framåt och hoppas att alla bitar faller på plats för oss! Vi vill hitta HEM!
Så solen och prat stunden gjorde oss gott och jag inser verkligen vilken underbar sambo och pappa till mitt barn jag har. Vad skulle jag göra utan dig! Du är min bästa vän  Älskar dig!

Det verkar som vår glada och pigga Hampus börjar komma tillbaka! Älskade lilla vän 
Medan han sover gott inne i sängen ska jag ta en kaffe kopp med mig ut på balkongen i solen!


1 kommentar:

  1. Vet precis hur det är att känna så! Följ hjärtat&gör det som känns bäst för er familj. Närheten till nära&kära är ovärderlig och livet är för kort att alltid tänka tänk om..
    Hoppas vad ni än gör för val att det blir bra!
    Kram Johanna&Lo

    SvaraRadera