tisdag 27 mars 2012

God morgon!

Varför en liten fråga så här på morgonen? Helt plötsligt blev två små trötta ögon, två stora pigga ögon och en pratsam son. Jag tänkte vi skulle sova en timme till i mamma och pappas säng. Nu blir det kaffe och lek istället :)




Jag har tankar på att Hampus kanske skulle få sova i eget rum. Men en jobbig känsla av att det är för tidigt än!
Även om jag tror att vi alla kanske får sova ännu lite bättre. Han börjar sova riktigt bra tycker jag ändå. Men det märks verkligen att han hör oss när vi kommer och lägger oss eller är uppe på ex. toa. Och jag hör han kanske för tidigt. Han gråter inte när jag stoppar in nappen tex. Men jag är snabbt upp och stoppar in av minsta lilla ljud för att inte han ska vakna. Men hade han sovit själv kanske dessa små ljud inte ens väcker han själv om han skulle sova i eget rum? Utan det är av att jag går upp och ger han i många fall som han vaknar till lite mer.
Fy vad svårt det är! Det skär i hjärtat att tänka att han kanske skulle sova själv.

Hur tidigt fick era små sova själva?

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Hej:) Nej Mio sover inte i sitt rum på nätterna, vi har en vagga i vårt sovrum som han sover i. Spjälsängen har han i sitt rum och den ligger han i under dagarna o sover, vill att han ska vara van den när det är dax att sova där om nätterna:) Eftersom Jonte jobbar borta på dagarna så har jag sagt att så länge jag ammar vill jag ha han i vårt sovrum, sen är det ju rätt mysigt:) Du kan väl höra av dig om hur du gör och hur det går?

    SvaraRadera