måndag 19 mars 2012

Go helg!!

För pappasns del har det vart hockey avslutning med båtresa. Då styrde Hampus och mamma bilen till Faster Elin och kusinerna. Vi hann med lite farbror mys innan han åkte mot Stockholm för jobb på lördags förmiddag.

Helgen har gått i massa mys! Då framför allt kusinerna vart lite sjuka och hängiga har vi tagit dagarna som de kommer. Hampus har vart lite hängig efter sprutan han fick och en seg förkylning som inte vill släppa. Lite slitna mammor var vi men vi tog oss igenom helgen och jag hoppas det går bra för Elin de sista dagarna innan Peter kommer hem.




Arvid ville ha kusin i knä 


Förutom mys har vi så klart lekt på den nivå och ork vi haft. Jag är väldigt imponerad över fasters stora goding som med 39grader feber lekt och busat utan gnäll och pip. Visst det tagit lite på krafter men han är så duktig!
Och jag känner mig extra glad när han ropar på Gacke "ganga" "Sanna" "sanga" (faster Sandra), kong, kong (kom, kom). Det värmer i hjärtat och få vara så nära och känna sig så omtyckt.









Både stora och lilla kusin hjälpte glatt till att bada lill kusin Hampus :)














Som ni ser så fick lilla Hampus testa kusinernas matstol, hoppgunga och gå stol. Så nu ska det införskaffas även hemma. Gå stolen kan vänta någon månad till :)









Tänk vad mycket kul alla dessa godingar kommer ha genom åren. Arvid får det fullt upp att lära både brosan och kusin allt han kan :) Underbart!

Tusen tack för en mysig helg Elin! Det är så kul att få komma och busa och mysa med er.  


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Åh underbara du!!Tack för att ni kom och förgyllde vår helg!!!Alltid lika kul!!Kramar

    SvaraRadera