fredag 17 februari 2012

Fredagsmys


Så här ser min fredag kväll ut och jag klagar inte. Även om det vore en extra bonus om Mr var hemma med oss. Men idag ska han få roa sig med mat och öl tillsammans med grabbarna i laget.  

Fredagen har annars gått mest i sömn för Lillemans del. Han har kommit in i en sova period. Misstänker att även det har med utveckling att göra. Och jag får se det som så att jag har tid att greja med det jag vill. 
Tyvärr så stod han inte ut hela massagen idag utan blev både hungrig, ledsen och trött även denna vecka. Det började komma redan förra veckan. Men jag börjar se ett mönster nu då det har vart nästan exakt samma tider under ett par dagar. 
Men som sagt så rår vi inte för de små älskade liven och hur de vill ha det. Han får sova och äta som han vill och den tiden han är pigg och glad tar vi vara på när tillfällen ges :) 

Ett par kvällar denna veckan har vi avslutat kvällen med att bada tillsammans och om han gillar det vår lilla skatt! Njuter till fullo och det är en lugn avslappnade stund på kvällen för oss alla. Igår hoppade i ner hela familjen :) 
Ikväll hoppar vi tyvärr över kvällsbadet då jag tycker det är smidigast när vi kan hjälpas åt att ta emot Hampus medan den som badat med han duschar av sig. Vi tar igen det imorgon istället och kör den andra kvälls rutinen med tvätt och massage. 

Önskar er en trevlig start på helgen! Kram 

1 kommentar:

  1. Haha bra att det är någon mer än JAG som tycker det är sött med långt hår. De för mer än gärna tro det är en liten tjej :)

    SvaraRadera