onsdag 25 januari 2012

Mitt i veckan

Onsdagen är redan här! Och det är en kall dag termometer står på -9 grader. Så vi har bara vart ute och rastat Danzou en snabbis idag och han ska få en till snart igen.

Igår var vi på 6veckors läkarkontroll, några dagar tidigt. Och prinsen gick igenom besiktningen fint. Han hade ökat lite mer i vikt hela 370 gr denna vecka. Så nu står vågen på 4555gr och han mäter 57,2cm över havet. En mycket fin kille har vi var omdömet från läkaren. Då blir man stolt!
Vi diskuterade lite ang maten och självklart tycker läkaren och sköterskan att vi ska försöka med amningen. Så han får i sig skyddet nu i förkylningstider . Men nu har jag kommit till den punkten att jag orkar inte bråka med han mer. Han vill helt enkelt inte ta bröstet! Han skriker sig röd/lila så fort vi försöker. Oc jag är ingen stämmer mamma bara för att jag väljer att ge han ersättning. Då har vi en nöjd och glad kille och lika så mamma.
Och ett stort plus är att pappa kan vara med på ett helt annat sätt.




Godingen när vi hade tränat nacken en sväng tidigare idag. Han är lång och smal. Byxorna han har på sig är nästan bagybyxa på han :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Ge han pizza, choklad, chips och cola. Det funkar på mig när mina byxor börjar hänga för mycket!

    SvaraRadera