fredag 20 januari 2012

Grattis!!!

Grattis till vår älskling Danzou som idag blir hela 5år!
Åren går så fort tänka att han vart hos oss i 4,5 år redan. Kan än idag känna känslan i kroppen när vi åkte hem med dig den dagen i juni. Han är så snäll och fin. Och framför allt nu emot Hampus så försiktig och snäll emot han! Ger han gärna en puss eller två och när han ligger i vaggan så lägger han sig gärna vid den, framför allt om Hampus ger ifrån sig något ljud.
Vi är stolta över dig!!

Vårt stora 

Annars har vi inte gjort mycket mer än gått en härlig promenad i strålande sol. Med telefonen i örat och en pratstund med svägerskan och fick lite tips och råd ang amning/flaska. Tack för att du står ut med mina frågor och funderingar!
Jag är rädd att H inte blir riktigt nöjd med bröstet och han får flaska i till lägg. Men det verkar ändå inte bli helt bra. Så nu ska vi försöka ändra lite och han ska få enbart flaskan lite mer. Och nu sover han gott efter att ha slukat 135ml plus ännu lite till vid senaste målet. Misstänker att han snart börjar vakna till då han sovit i över 2.5 timma. 
Det finns så mycket man oroar sig för med dessa små liven. Och jag önskar att jag kunde helamma H. Men blir han inte helt nöjd så orkar jag inte bråka så mycket mer med ammningen. Det har ändå inte vart speciellt enkelt från början. Jag var nära att ge upp mycket tidigare. Och vi har klarat en månad nu ändå och jag är glad för det! :)
Min önskan är ju att han ska ha det bäst och nu känns det som om han inte riktigt får allt han behöver. Så nu testar vi detta ett tag och ser hur det funkar. Annars får vi övergå mer och mer till flaska. Allt för vårt lilla .

1 kommentar:

  1. Finns alltid här!!!Älskade ni!!Mys i massor och hoppas på en bra natt!Kram

    SvaraRadera